Dames maatpakken

Reeds een dames maatpak vanaf € 599,-

De zelfbewuste vrouw van deze tijd verwacht een perfect passend dames maatpak. Creeer uw eigen professionele, elegante en tijdloze stijl. Liever inspelen op de huidige trends? Met onze uitgebreide collectie van ruim 500 stoffen maken wij uw maatpak persoonlijk, heeft het een comfortabel draagcomfort en zeer belangrijk, is het altijd perfect passend.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dames maatpakken

Reeds een dames maatpak vanaf € 599,-

De zelfbewuste vrouw van deze tijd verwacht een perfect passend maatpak. Creeer uw eigen professionele, elegante en tijdloze stijl. Liever inspelen op de huidige trends? Met onze uitgebreide collectie van ruim 500 stoffen maken wij uw maatpak persoonlijk, heeft het een comfortabel draagcomfort en zeer belangrijk, is het altijd perfect passend.

Your style made in our lab

Design

Onze maatpakken worden volledig volgens jou wensen en design gemaakt!

Op maat gemeten

In onze winkel nemen wij alle maten op, zodat uw maatpak perfect aansluit.

Gemaakt in ons atelier

Uw maatpak wordt vervolgens in ons atelier gemaakt. Dit door professionele mensen, met oog voor detail.

De beste stoffen

Ons aanbod van stoffen bestaat enkel uit kwaliteit. Zodat uw maatpak steeds straalt.

Inspiration

Kostuum Dames vanaf € 599,-

Zakelijk en professioneel of feestelijk en trouw.

Een dames maatpak is geschikt voor elke gelegenheid en perfect te combineren met andere kledingstukken zoals blouses en truitjes en mooi af te stijlen met accessoires.

Uiteraard behoren zowel een pantalon als een kokerrok tot de mogelijkheden. Op uw maat gemeten en gemaakt, u bepaalt de pasvorm en de lengte. Ook de damesblouse op maat maken wij voor u. Dus gaat u naar uw werk, een zakelijk event, een feestje of bent u de bruid, met een dames maatpak van The SuitLab voelt u zich altijd op uw gemak.

Tot in de puntjes verzorgd

Alle details horende bij een maatpak zijn inbegrepen. Wenst u andere knopen, een stiksel in een bepaalde kleur of een opvallende binnenvoering, dat is mogelijk. Uw naam onder de kraag of aan de binnenkant van uw blazer? Ook dat kan! Wanneer uw maatpak klaar is plannen wij een eerste passessie. We kijken dan samen of het maatpak perfect past en comfortabel draagt. Anders passen we het aan. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Loop gerust eens binnen voor een kijkje in de stoffen of voor een uitleg over onze werkwijze en kennismaking met onze adviseur. Of maak een afspraak voor het samenstellen van uw perfecte damespak op maat. Your style made in our Lab!

 

Wenst u een afspraak of wilt u meer informatie hebben, stuur ons dan een bericht door op onderstaande button te drukken. We nemen dan snel contact met u op.