Smoking

Reeds een smoking vanaf € 599,-

Een bijzondere gelegenheid vraagt om een bijzondere outfit. Chique feesten en bruiloften kennen vaak een dresscode black tie. Bij een black tie evenement hoort altijd een smoking, ook wel tuxedo genoemd. De klassieke smoking voldoet aan een bepaalde etiquette met een single-breasted jasje van zwart wol met klassieke satijnen puntrevers of een stijlvolle satijnen shawlkraag. De toevoeging van satijn aan het jasje én pantalon onderscheidt de smoking van een traditioneel kostuum. Dit reeds al vanaf € 599,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Smoking

Reeds een smoking vanaf € 499,-

Een bijzondere gelegenheid vraagt om een bijzondere outfit. Chique feesten en bruiloften kennen vaak een dresscode black tie. Bij een black tie evenement hoort altijd een smoking, ook wel tuxedo genoemd. De klassieke smoking voldoet aan een bepaalde etiquette met een single-breasted jasje van zwart wol met klassieke satijnen puntrevers of een stijlvolle satijnen shawlkraag. De toevoeging van satijn aan het jasje én pantalon onderscheidt de smoking van een traditioneel kostuum. Dit reeds al vanaf € 499,-

Your style made in our lab

Design

Onze maatpakken worden volledig volgens jou wensen en design gemaakt!

Op maat gemeten

In onze winkel nemen wij alle maten op, zodat uw maatpak perfect aansluit.

Gemaakt in ons atelier

Uw maatpak wordt vervolgens in ons atelier gemaakt. Dit door professionele mensen, met oog voor detail.

De beste stoffen

Ons aanbod van stoffen bestaat enkel uit kwaliteit. Zodat uw maatpak steeds straalt.

Smoking op maat

Een smoking komt het meest tot zijn recht wanneer deze perfect past. Een smoking op maat, voorzien van bijzondere details die het kostuum echt uniek maken, is daarom altijd een goede keuze. The SuitLab adviseert u om zo de perfecte keuzes voor uw smoking te maken. Aan de hand van onze meetmethode worden uw maten op 25 meetpunten opgenomen. Zo wordt de juiste lengte van de mouwen, perfect passende schouders en comfort op de borst en buik bepaald. Ook wordt bekeken welke pasvorm het beste bij uw lichaamsbouw past: een Engelse of Italiaanse snit. Zodat u zich volledig comfortabel voelt en uw smoking als een tweede huid past. Maar ook over de stofsoort, kleur en details adviseert The SuitLab, zodat uw smoking een echte blikvanger wordt!

Black tie accessoires

Een smoking is pas compleet met bijpassende accessoires. Er is een duidelijke regel welke accessoires wel of niet horen bij black tie. The SuitLab levert een totaaloutfit, inclusief bijpassend maatoverhemd, bow tie, manchetknopen en mooie lakleren schoenen. Voor het overhemd kunt u kiezen uit verschillende opties, bijvoorbeeld met wingtip kraag, chique french cuff met manchetknopen of Franse manchet met manchetknopen. Kies ook voor een passende kleur in de bow tie en pochet en stem dit af op de outfit van uw gezelschap. Een black tie evenement is een speciale gelegenheid, dus zorg ervoor dat u de show steelt met uw smoking op maat. Your style made in our lab!

Personaliseren

Een maatpak of maatoverhemd is natuurlijk al een uniek item op zich. U kunt dit echt nog bijzonderder maken door uw smoking of maatoverhemd te personaliseren. Voeg aan de binnenzijde of in de kraag een tekst of uw initialen toe. Of geef uw outfit een professionele, zakelijke uitstraling door uw bedrijfsnaam op te laten vallen. The SuitLab adviseert u graag over een smaakvolle, persoonlijke touch. Your style made in our lab!

Wenst u een afspraak of wilt u meer informatie hebben, stuur ons dan een bericht door op onderstaande button te drukken. We nemen dan snel contact met u op.