Maatpak Gent

Reeds een maatpak vanaf € 599,-

Maatpak Gent voor een mooie prijs!
De levertijd voor een maatpak van The SuitLab is 3-4 weken. Wij werken met een korte levertijd, omdat wij ook hierin een uitzonderlijke service willen aanbieden. Een tweedelig maatpak van The SuitLab koopt u al vanaf € 599,-. Omdat wij vinden dat een pak op maat voor iedereen mogelijk moet zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maatpakken

Reeds een maatpak vanaf € 599,-

Ieder maatpak wordt volledig naar uw wens ontworpen en perfect op maat gemaakt. Geen pak van The SuitLab is hetzelfde. Een maatpak van The Suitlab begint met een eerste schets. Samen bepalen we uw wensen en behoeften om zo een exclusief pak op maat te creëren met een uitzonderlijke pasvorm. Denk hierbij aan de juiste stijl, kleur, stofsoort, maar ook (gepersonaliseerde) details, zoals gekleurde knopen, borduring van een monogram of een bijzondere binnenvoering. Zo ontstaat stap voor stap uw unieke maatpak. En dit alles al vanaf € 599,-.

Your style made in our lab

Design

Onze maatpakken worden volledig volgens jou wensen en design gemaakt!

Op maat gemeten

In onze winkel nemen wij alle maten op, zodat uw maatpak perfect aansluit.

Gemaakt in ons atelier

Uw maatpak wordt vervolgens in ons atelier gemaakt. Dit door professionele mensen, met oog voor detail.

De beste stoffen

Ons aanbod van stoffen bestaat enkel uit kwaliteit. Zodat uw maatpak steeds straalt.

Inspiration

Kostuum Antraciet 2-delig vanaf € 599,-

Kostuum Groen 2-delig vanaf € 599,-

Kostuum vele dessins 2-delig vanaf € 599,-

Kostuum Blauw 2-delig vanaf € 599,-

Kostuum Donkerblauw 2-delig vanaf € 599,-

Kostuum Lichtblauw 2-delig vanaf € 599,-

Kostuum Bordeaux 2-delig vanaf € 599,-

Kostuum Beige/Bruin 2-delig vanaf € 599,-

Kostuum Koningsblauw 2-delig vanaf € 599,-

Kostuum Grijs 2-delig vanaf € 599,-

Kostuum Blauw 2-delig vanaf € 599,-

Kostuum Donkerblauw 2-delig vanaf € 599,-

Maatpak Gent van The SuitLab

Bent u op zoek naar een maatpak in de omgeving van Gent? Kom dan eens langs bij The SuitLab. Wij bieden maatpakken aan voor iedere gelegenheid; voor een bruiloft, business of casual. Omdat wij werken met een grote collectie kwalitatieve stoffen en dessins, kunnen wij van ieder gewenst ontwerp een maatpak realiseren. U kunt uit ruim 700 Engelse en Italiaanse stoffen kiezen van hoge kwaliteit. Draagt u vaak kostuums, bijvoorbeeld voor uw werk? Of misschien juist helemaal niet? In alle gevallen blijft een maatpak iets bijzonders. Een pak, speciaal voor u op maat gemaakt. Dat draag je met trots.

Een maatpak van The SuitLab

Brengt u een bezoek aan The SuitLab, dan merkt u direct dat wij persoonlijke service erg belangrijk vinden. Wij nemen tijdens de eerste afspraak uitgebreid de tijd voor u, zodat we samen uw perfecte maatpak kunnen samenstellen. Wenst u een bijzondere kleur, contrasterende binnenvoering, gepersonaliseerde accessoires; het is allemaal mogelijk bij The SuitLab. Op een klein uurtje rijden van Gent bent u bij The SuitLab aan het juiste adres voor uw maatpak. Wij besteden veel aandacht aan de kwaliteit en afwerking van onze pakken. Een maatpak weerspiegelt uw persoonlijkheid, dan mag u daarvan perfectie verwachten.

Maak kennis met de maatpakken van The SuitLab

Nadat wij het ontwerp met u hebben besproken, nemen wij uitgebreid al uw maten op. Een maatpak moet als gegoten zitten, daarom besteden wij veel aandacht aan de details. Op deze manier krijgt uw maatpak een perfecte pasvorm. Daarnaast adviseren wij u over extra mogelijkheden. Bijvoorbeeld het verwerken van initialen in de binnenzijde van uw maatpak of het toevoegen van gekleurde knopen. Omdat het hele proces van schets tot uitvoering samen wordt doorlopen, kunt u precies aangeven wat u wel of niet wilt voor uw maatpak. Zo ontstaat stap voor stap uw perfecte maatpak.

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van maatpakken in Gent? Maak dan een afspraak met The SuitLab en laat u adviseren over uw perfecte maatpak.

Wenst u een afspraak of wilt u meer informatie hebben, stuur ons dan een bericht door op onderstaande button te drukken. We nemen dan snel contact met u op.