Pak op maat Gent

Reeds een pak op maat vanaf € 599,-

Mooi pak op maat Gent?
Voor een pak op maat kiest u voor The SuitLab. Wij bieden maatpakken aan voor iedere gelegenheid; feestelijk, zakelijk of casual. Wij kunnen ieder gewenst pak op maat realiseren, omdat wij werken met een grote collectie Engelse en Italiaanse stoffen met een variatie aan kleuren en dessins. Of u nu kiest voor een zakelijk donker pak of een casual pak in een uitgesproken kleur; bij The SuitLab is het allemaal mogelijk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maatpakken

Reeds een maatpak vanaf € 599,-

Ieder maatpak wordt volledig naar uw wens ontworpen en perfect op maat gemaakt. Geen pak van The SuitLab is hetzelfde. Een maatpak van The Suitlab begint met een eerste schets. Samen bepalen we uw wensen en behoeften om zo een exclusief pak op maat te creëren met een uitzonderlijke pasvorm. Denk hierbij aan de juiste stijl, kleur, stofsoort, maar ook (gepersonaliseerde) details, zoals gekleurde knopen, borduring van een monogram of een bijzondere binnenvoering. Zo ontstaat stap voor stap uw unieke maatpak. En dit alles al vanaf € 599,-.

Your style made in our lab

Design

Onze maatpakken worden volledig volgens jou wensen en design gemaakt!

Op maat gemeten

In onze winkel nemen wij alle maten op, zodat uw maatpak perfect aansluit.

Gemaakt in ons atelier

Uw maatpak wordt vervolgens in ons atelier gemaakt. Dit door professionele mensen, met oog voor detail.

De beste stoffen

Ons aanbod van stoffen bestaat enkel uit kwaliteit. Zodat uw maatpak steeds straalt.

Inspiration

Kostuum Antraciet 2-delig vanaf € 599,-

Kostuum Groen 2-delig vanaf € 599,-

Kostuum vele dessins 2-delig vanaf € 599,-

Kostuum Blauw 2-delig vanaf € 599,-

Kostuum Donkerblauw 2-delig vanaf € 599,-

Kostuum Lichtblauw 2-delig vanaf € 599,-

Kostuum Bordeaux 2-delig vanaf € 599,-

Kostuum Beige/Bruin 2-delig vanaf € 599,-

Kostuum Koningsblauw 2-delig vanaf € 599,-

Kostuum Grijs 2-delig vanaf € 599,-

Kostuum Blauw 2-delig vanaf € 599,-

Kostuum Donkerblauw 2-delig vanaf € 599,-

Pak op maat in de regio Gent

Bent u op zoek naar een pak op maat in de omgeving van Gent? Dan nodigen wij u uit om eens een bezoek te brengen aan The SuitLab. Tijdens een eerste gesprek bespreken wij met u uw specifieke wensen voor uw unieke pak op maat. Ook worden uw maten vakkundig opgemeten, zodat het ontwerp ook echt een perfecte pasvorm krijgt. Een pak op maat is namelijk iets bijzonders. Het is speciaal voor u gemaakt, dus u draagt het met trots. Dan mag u ook perfectie verwachten.

Een pak op maat van The SuitLab

Onze passie voor kleding en expertise maakt onze service uniek. Wanneer u een bezoek brengt aan The SuitLab, ervaart u direct de persoonlijke betrokkenheid van onze adviseurs. Met een liefde voor het vak, voorzien zij u van het beste advies voor uw pak op maat. Wenst u een bijzondere kleur, contrasterende binnenvoering of gepersonaliseerde accessoires; het is allemaal mogelijk bij The SuitLab. Voor iedere gelegenheid een passend pak op maat.

Pak op maat Gent voor een mooie prijs

Uw pak op maat wordt speciaal voor u geproduceerd en op maat gemaakt op basis van het ontwerp dat we samen hebben gecreëerd. Wij werken met snelle levertijden. Na de eerste afspraak kunt u binnen 3-4 weken in uw nieuwe pak op maat rondlopen. U wilt er tenslotte niet te lang op wachten. Een maatpak van The SuitLab koopt u al vanaf € 599,-. Omdat wij vinden dat een pak op maat voor iedereen mogelijk moet zijn.

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van maatpakken in Gent? Maak dan een afspraak met The SuitLab en laat u adviseren over uw perfecte pak op maat.

Wenst u een afspraak of wilt u meer informatie hebben, stuur ons dan een bericht door op onderstaande button te drukken. We nemen dan snel contact met u op.