Trouwpak te Gent

Reeds een trouwpak vanaf € 599,-

Wil u graag een trouwpak regio Gent? Zoekt u een specialist op het gebied van trouwpakken? Kom dan eens langs bij The SuitLab in Antwerpen. Vele bruidegoms gingen u voor in hun keuze voor een trouwpak van The SuitLab. Wat maakt ons uniek? Onze persoonlijke betrokkenheid, uitzonderlijke service en kwalitatieve collectie. Bovendien hanteren wij snelle levertijden en maatpakken voor een toegankelijke prijs.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trouwpak

Reeds een trouwpak vanaf € 599,-

Een trouwpak van The SuitLab is perfect passend en kan tot in detail worden afgestemd op het trouwkleed van uw bruid. Of u nu subtiel of opvallend wilt matchen bij uw bruid, de mogelijkheden zijn oneindig. Kiest u voor een bijpassende kleur van uw maatpak of juist voor subtiele details, zoals matching knopen of een bijzondere binnenvoering? Of wilt u een toevoeging van uw monogram in de kraag of binnenkant van uw colbert? The SuitLab zorgt voor een persoonlijke touch door deze unieke details. Zo ontstaat stap voor stap uw unieke trouwpak. En dit alles al vanaf € 599,-.

Your style made in our lab

Design

Onze maatpakken worden volledig volgens jou wensen en design gemaakt!

Op maat gemeten

In onze winkel nemen wij alle maten op, zodat uw maatpak perfect aansluit.

Gemaakt in ons atelier

Uw maatpak wordt vervolgens in ons atelier gemaakt. Dit door professionele mensen, met oog voor detail.

De beste stoffen

Ons aanbod van stoffen bestaat enkel uit kwaliteit. Zodat uw maatpak steeds straalt.

Inspiration

Kostuum Antraciet 2-delig vanaf € 599,-

Kostuum Groen 2-delig vanaf € 599,-

Kostuum vele dessins 2-delig vanaf € 599,-

Kostuum Blauw 2-delig vanaf € 599,-

Kostuum Donkerblauw 2-delig vanaf € 599,-

Kostuum Lichtblauw 2-delig vanaf € 599,-

Kostuum Bordeaux 2-delig vanaf € 599,-

Kostuum Beige/Bruin 2-delig vanaf € 599,-

Kostuum Koningsblauw 2-delig vanaf € 599,-

Kostuum Grijs 2-delig vanaf € 599,-

Kostuum Blauw 2-delig vanaf € 599,-

Kostuum Donkerblauw 2-delig vanaf € 599,-

Op zoek naar mooie trouwpakken in Gent?

U bent op zoek naar een trouwpak. Dat betekent dat u binnenkort een bijzondere verbintenis aangaat. Dat wilt u vieren met elkaar, met familie, vrienden; het belooft een mooie dag te worden. Natuurlijk wilt u ook goed gekleed zijn op deze speciale dag. En als het even kan ook met een mooie afstemming op het trouwkleed van uw bruid. Zodat u samen in stijl het jawoord aan elkaar geeft. Dat kan bij The SuitLab. Wij gaan met u in gesprek over uw wensen voor een trouwpak, maar adviseren u ook over de vele mogelijkheden. Wij werken met een grote collectie Engelse en Italiaanse stoffen, zodat u altijd een ruime keuze heeft in kleuren en dessins. Ook laten wij u de mogelijkheden zien om uw trouwpak te personaliseren, zodat het perfect bij u past en uw persoonlijkheid weergeeft.

Voor trouwpakken in Gent gaat u naar The SuitLab

Een trouwpak is iets bijzonders. Daarom besteden we veel aandacht aan uw persoonlijke wensen. Uw maten worden door onze adviseurs vakkundig opgemeten om een perfecte pasvorm te kunnen garanderen. Wij werken met snelle levertijden. Na de eerste afspraak en het opmeten van uw maten is de levertijd van uw trouwpak 3-4 weken. Wij adviseren echter om minimaal 2 maanden voor uw trouwdag een afspraak te maken voor het ontwerp van uw maatpak, zodat u geen overhaaste keuze hoeft te maken.

Trouwpakken Gent voor een mooie prijs

Alle pakken van The SuitLab worden op maat gemaakt. U kunt dus zelf uw eigen kostuum ontwerpen samen met onze ervaren adviseurs. Een op maat gemaakt trouwpak van The SuitLab staat altijd voor kwaliteit. Maar wel tegen scherpe prijzen, want een maatpak moet voor iedereen mogelijk zijn. Wist u dat wij al trouwpakken op maat vanaf € 599,- aanbieden?

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van trouwpakken in Gent? Maak dan een afspraak met The SuitLab zodat we samen uw perfecte trouwkostuum kunnen creëren

Wenst u een afspraak of wilt u meer informatie hebben, stuur ons dan een bericht door op onderstaande button te drukken. We nemen dan snel contact met u op.