Trouwpak op maat te Gent

Reeds een trouwpak op maat vanaf € 599,-

Op zoek naar een mooi trouwpak op maat regio Gent?
Uw bruiloft is een bijzondere gebeurtenis en daarbij wilt u goed gekleed voor de dag komen. Een trouwpak van The SuitLab is perfect passend en kan tot in detail worden afgestemd op het trouwkleed van uw bruid. Bent u op zoek naar mooie trouwpakken in de omgeving van Gent? Dan bent u bij The SuitLab aan het juiste adres.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trouwpak

Reeds een trouwpak vanaf € 599,-

Een trouwpak van The SuitLab is perfect passend en kan tot in detail worden afgestemd op het trouwkleed van uw bruid. Of u nu subtiel of opvallend wilt matchen bij uw bruid, de mogelijkheden zijn oneindig. Kiest u voor een bijpassende kleur van uw maatpak of juist voor subtiele details, zoals matching knopen of een bijzondere binnenvoering? Of wilt u een toevoeging van uw monogram in de kraag of binnenkant van uw colbert? The SuitLab zorgt voor een persoonlijke touch door deze unieke details. Zo ontstaat stap voor stap uw unieke trouwpak. En dit alles al vanaf € 599,-.

Your style made in our lab

Design

Onze maatpakken worden volledig volgens jou wensen en design gemaakt!

Op maat gemeten

In onze winkel nemen wij alle maten op, zodat uw maatpak perfect aansluit.

Gemaakt in ons atelier

Uw maatpak wordt vervolgens in ons atelier gemaakt. Dit door professionele mensen, met oog voor detail.

De beste stoffen

Ons aanbod van stoffen bestaat enkel uit kwaliteit. Zodat uw maatpak steeds straalt.

Inspiration

Kostuum Antraciet 2-delig vanaf € 599,-

Kostuum Groen 2-delig vanaf € 599,-

Kostuum vele dessins 2-delig vanaf € 599,-

Kostuum Blauw 2-delig vanaf € 599,-

Kostuum Donkerblauw 2-delig vanaf € 599,-

Kostuum Lichtblauw 2-delig vanaf € 599,-

Kostuum Bordeaux 2-delig vanaf € 599,-

Kostuum Beige/Bruin 2-delig vanaf € 599,-

Kostuum Koningsblauw 2-delig vanaf € 599,-

Kostuum Grijs 2-delig vanaf € 599,-

Kostuum Blauw 2-delig vanaf € 599,-

Kostuum Donkerblauw 2-delig vanaf € 599,-

Trouwpak op maat Gent

Een trouwpak op maat Gent is iets bijzonders. Daarom besteden wij veel aandacht aan uw persoonlijke wensen. In een eerste gesprek bespreken we samen het perfecte ontwerp voor uw trouwpak. Wij geven advies over de vele mogelijkheden van stoffen, dessins en kleuren. Ook zijn er talloze opties voor unieke details om een persoonlijke touch aan uw trouwpak te geven, zodat u echt een bijzondere outfit draagt. Uw maten worden door onze adviseurs vakkundig opgemeten om een perfecte pasvorm te kunnen garanderen. Wij werken met snelle levertijden. Na de eerste afspraak en het opmeten van uw maten is de levertijd van uw trouwpak 3-4 weken. Wij adviseren echter om minimaal 2 maanden voor uw trouwdag een afspraak te maken voor het ontwerp van uw maatpak, zodat u geen overhaaste keuze hoeft te maken. Er valt tenslotte al genoeg te regelen voor uw bijzondere dag.

Voor trouwpakken in Gent gaat u naar The SuitLab

Alle trouwpakken van The SuitLab worden op maat gemaakt. U kunt dus zelf uw eigen kostuum ontwerpen. Een op maat gemaakt trouwpak van The SuitLab staat altijd voor kwaliteit. Maar wel tegen scherpe prijzen, want een maatpak moet voor iedereen mogelijk zijn. Wist u dat wij al trouwpakken op maat vanaf € 599,- aanbieden?  

Maak uw trouwpak op maat compleet

Wilt u een, op elkaar afgestemde, totaaloutfit? The SuitLab adviseert u graag over bijpassende accessoires, zoals schoenen, riem, bretels, strikje, stropdas en manchetknopen. Alle accessoires kunnen worden voorzien van gepersonaliseerde details. Als u getuige of gast op een bruiloft bent, kunt u ook denken aan een maatpak van The SuitLab. Omdat al onze pakken op maat worden gemaakt, zijn er talloze mogelijkheden om outfits op elkaar af te stemmen.

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van trouwpakken op maat in Gent? Maak dan een afspraak met The SuitLab zodat we samen uw perfecte trouwkostuum kunnen samenstellen.

Wenst u een afspraak of wilt u meer informatie hebben, stuur ons dan een bericht door op onderstaande button te drukken. We nemen dan snel contact met u op.