Maathemd

Reeds een maathemd vanaf € 129,-

Een maathemd van kwaliteit, vind u bij The SuitLab. Naast onze pakken worden ook overhemden voor u op maat gemaakt van de beste stoffen en met unieke details.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maathemd

Een maathemd van kwaliteit, vind u bij The SuitLab. Naast onze pakken worden ook overhemden voor u op maat gemaakt van de beste stoffen en met unieke details.

Your style made in our lab

Design

Onze maatpakken worden volledig volgens jou wensen en design gemaakt!

Op maat gemeten

In onze winkel nemen wij alle maten op, zodat uw maatpak perfect aansluit.

Gemaakt in ons atelier

Uw maatpak wordt vervolgens in ons atelier gemaakt. Dit door professionele mensen, met oog voor detail.

De beste stoffen

Ons aanbod van stoffen bestaat enkel uit kwaliteit. Zodat uw maatpak steeds straalt.

Inspiration

Voor het perfect passende maathemd worden uw maten nauwkeurig gemeten.

Daarna creëert u samen met onze adviseurs uw unieke hemd op maat. Kiest u bijvoorbeeld voor een button-down kraag, Engelse kraag of wingtip kraag? En wilt u een French cuff, Napolitan cuff of rechte vorm als manchet? Ook kijken wij naar het meest flatterende model en adviseren hierbij bijvoorbeeld een very slim fit, comfort fit of loose fit. De stofsoort is hierbij bepalend. U heeft een ruime keuze uit 600 verschillende stofsoorten, van katoen tot easy iron.

Na deze eerste detailkeuzes kiest u voor gepersonaliseerde details, zoals de kleur van de knopen of de borduring van initialen op de manchet. Wij adviseren u over de details die het beste resultaat bieden voor uw bijzondere gelegenheid. U stelt uw complete maathemd al samen vanaf € 129,00. Een mooie toevoeging bij uw maatpak!

Wenst u een afspraak of wilt u meer informatie hebben, stuur ons dan een bericht door op onderstaande button te drukken. We nemen dan snel contact met u op.