The Occasion

The Occasion

Your style made in our lab

Black-tie

Heeft u binnenkort een bijzondere gelegenheid waarbij u in black-tie wordt verwacht? Deze chique dresscode luistert heel nauw tot in de kleinste details. The SuitLab adviseert u over de perfecte keuzes voor uw smoking. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een smoking met sjaalkraag of stijlvolle satijnen puntkraag. Met een bijpassend maatoverhemd met wingtip kraag en mooie lakleren schoenen steelt u de show!

 

 

Casual

Een maatpak wordt vaak als luxe kleding gezien. Uw pak is meestal bestemd voor een bijzondere dag in uw leven, maar ook uw dagelijkse outfit mag opvallen door kwaliteit. Een op maat gemaakte casual blazer op een chino broek of jeans kan zakelijk gedragen worden, maar ook zeker in uw vrije tijd. Dan wilt u tenslotte ook goed voor de dag komen. The SuitLab informeert u graag over de vele mogelijkheden voor casual kleding op maat.

Business

Als zakenman bent u het visitekaartje van uw bedrijf. Een mooi pak draagt bij aan een goede en vertrouwde uitstraling. Een maatpak verhoogt deze uitstraling nog meer. Staat u met collega’s op een beurs of event? Kies dan ook voor maatpakken van The SuitLab. Hierbij kunt u kiezen voor subtiele persoonlijke details die matchen bij uw huisstijl, zoals de kleur van de knopen, binnenvoering, maatoverhemd of stropdas. De adviseurs van The SuitLab adviseren u over de perfecte combinatie om te scoren bij uw klanten!

 

Kids

Voor een bruiloft of jubileum wil het hele gezin er mooi uitzien. U en uw partner hebben gekozen voor persoonlijke details, op elkaar afgestemd, om zich nog meer met elkaar verbonden te voelen. Die verbondenheid wilt u ook met uw kinderen. Dat vinden wij bij The SuitLab belangrijk. Daarom kan alle maatkleding worden afgestemd op kindermaten in dezelfde stofsoort, kwaliteit en details als de volwassen keuze. Zodat vader en zoon samen een mooie match vormen op die ene bijzondere dag.

Wenst u een afspraak of wilt u meer informatie hebben, stuur ons dan een bericht door op onderstaande button te drukken. We nemen dan snel contact met u op.