Trouwkostuum voor heren

Reeds een trouwkostuum op maat vanaf € 599,-

Jouw trouwdag wordt een van de meest bijzondere momenten in jouw leven. Je wilt dan perfectie tot in detail. Dat geldt ook voor jouw outfit. Daarom kies je voor een uniek trouwkostuum op maat. Geen pak van The SuitLab is hetzelfde. Een trouwpak begint bij ons reeds vanaf € 599,-.

Maak nu een afspraak

Onze troeven

Waarom kiezen voor The Suitlab?

Het perfecte trouwkostuum laat je op maat maken. Tijdens een adviesgesprek bespreken wij alle mogelijkheden. Op basis van jouw persoonlijke stijl en voorkeuren laten wij de mogelijkheden aan je zien. Van model tot kleur en van knopen tot stiksel, jij bepaalt het eindresultaat!

Design

Onze trouwkostuums zijn one of a kind en worden naar jouw persoonlijke wensen gemaakt.

Perfect op maat

Tijdens de pasafspraak meten wij jouw lichaam op 25 meetpunten op. Zo past jouw trouwpak altijd perfect.

Compleet

Geen verrassingen in extra kosten: onze trouwkostuums zijn altijd inclusief vrije keuze in o.a. kleuren, voeringen, knopen en model.

Topkwaliteit

Wij werken enkel met de beste internationale stofsoorten, zo garanderen wij topkwaliteit voor jouw trouwkostuum.

Trouwkostuum perfect op maat

Complete styling van jouw trouwkostuum

Ga je binnenkort trouwen? Dan is er genoeg te regelen. Locatie, muziek en gastenlijst afgevinkt? Dan is het tijd om na te denken over je trouwkostuum. Daarvoor regelen wij graag alles voor je. Een compleet trouwkostuum, perfect op maat gemaakt voor jouw bijzondere dag.

Het kiezen van een trouwkostuum voor heren vereist zorgvuldige aandacht en afstemming, waarbij we tijdens een advies- en pasafspraak samen uitgebreid de tijd nemen. Het is aan te raden om uiterlijk twee maanden voor je trouwdag een afspraak bij ons te maken, zodat we alle keuzeopties uitvoerig met je kunnen bespreken.

De prijs van jouw maatpak wordt voornamelijk bepaald door de stofsoort, maar alle keuzeopties zoals voeringstoffen, knopen, de kleur van het kostuum, en de stiksels zijn inbegrepen.

Bovendien kan een trouwkostuum tot in detail worden afgestemd op het trouwkleed van je bruid. Of je nu subtiel of opvallend wilt matchen bij je bruid, de mogelijkheden zijn oneindig. Je kunt kiezen voor een bijpassende kleur van je maatpak of juist voor subtiele details, zoals matching knopen of een bijzondere binnenvoering.

Wil je een toevoeging van je monogram in de kraag of binnenkant van je colbert? The SuitLab zorgt voor een persoonlijke touch door deze unieke details. 

Bij The SuitLab loop je compleet in stijl de deur uit. Jouw trouwpak maken wij graag compleet met een overhemd op maat, schoenen en riemen uit onze collectie van Floris van Bommel en bijpassende accessoires, zoals een vlinderdas, stropdas of manchetknopen. Van klassiek tot boho-chic, your style is made in our lab!

Laat je inspireren

Kostuum Antraciet
2-delig vanaf
€ 599,-

Kostuum Groen
2-delig vanaf
€ 599,-

Kostuum vele dessins 2-delig vanaf € 599,-

Kostuum Blauw 2-delig vanaf € 599,-

Kostuum Donkerblauw 2-delig vanaf € 599,-

Kostuum Lichtblauw 2-delig vanaf € 599,-

Kostuum Bordeaux 2-delig vanaf € 599,-

Kostuum Beige/Bruin 2-delig vanaf € 599,-

Kostuum Koningsblauw 2-delig vanaf € 599,-

Kostuum Grijs 2-delig vanaf € 599,-

Kostuum Blauw 2-delig vanaf € 599,-

Kostuum Donkerblauw 2-delig vanaf € 599,-

Trouwkostuum heren

De stappen naar jouw trouwkostuum

Wij adviseren dan ook om minimaal 2 maanden voor uw trouwdag een afspraak te maken voor het ontwerp van uw maatpak. De levertijd voor een trouwkostuum op maat is 3 – 4 weken na de eerste afspraak. Een trouwkostuum opmeten en aanschaffen is een bijzonder en nauwkeurig proces.

Stap 1: Adviesgesprek
Hierin bespreken we uw wensen voor uw trouwkostuum op maat en laten we verschillende keuzeopties zien. Daarna is het tijd om uw maten op te nemen. Dat doen we in een aparte afspraak, waarbij we uitgebreid de tijd nemen voor een optimale meetsessie aan de hand van 25 meetpunten.

Stap 2: Laten maken van uw trouwkostuum
Wanneer alle maten opgenomen zijn en het dignn bepaald is, kunnen wij beginnen met het maken van jouw trouwkostuum op maat. In ons Lab gaan wij dan ook per direct van start om u zo snel mogelijk te contacteren voor het pasmoment.

Stap 3 pasafspraak:
Dit is het moment dat we het resultaat zullen kunnen bekijken. U komt langs om na te gaan of je trouwkostuum perfect past. Mocht het nodig zijn, doen wij nog de kleine aanpassingen voor een perfect resultaat.

Wanneer het trouwkostuum perfect past, is het klaar en kan u het meenemen naar huis.

Wat onze klanten vertellen!

Trouwkostuums voor heren

Trouwkostuum gemaakt in ons Lab

Je trouwkostuum op maat laat je maken door The SuitLab. Wij stellen samen met jou het ultieme pak samen. Perfecte pascomfort, inclusief verschillende keuzeopties en altijd stijlvol; wij stellen een trouwkostuum samen om nooit te vergeten.

Your style made in our lab!

Maandag: Gesloten
Dinsdag t/m Zaterdag: op afspraak
Woensdagavond: Op afspraak
Donderdagavond: Op afspraak
Zondag: Gesloten

Wij nemen graag de tijd voor u, en werken daarom enkel op afspraak.

Wenst u een afspraak of wilt u meer informatie hebben, stuur ons dan een bericht door op onderstaande button te drukken. We nemen dan snel contact met u op.